RELA DROPS 10 ML

En bebis behöver mycket öm omvårdnad, värme och trygghet. Som stöd för detta fungerar välundersökta Rela Tipat, som är bebisens egna mjölksyrebakteriepreparat med ursprung i modersmjölk. Lactobacillus reuteri Protectis®, som ingår i Rela Tipat, är en av de mest undersökta mjölksyrebakteriestammarna i världen. Rela Tipat lämpar sig för bebisar, små barn och dem som inte kan tugga eller svälja tabletter. Preparatet kan ges till fullgågna bebisar, och det är tryggt även för nyfödda. Oljeblandingen i preparatet har konstaterats vara vältolererad. Dropparna är enkla att dosera tack vare den praktiska tuben. Med ett lätt kramande grepp kan du dosera fem droppar på en sked eller i mjölk.

Paketstorlek:
10 ML
Marknadsförare:
Oy Verman Ab
Varan är tillfälligt slut.
SKU:
2071975
20,59 €
2 059,00 € / l

Droppar med mjölksyrebakterier för små barn. Reladrops innehåller mjölksyrebakterier av stammen Lactobacillus reuteri Protectis® i en solrosoljeblandning. Lämpar sig för bruk året runt.

Laktosfria, glutenfria och sockerfria droppar. Innehåller inga beståndsdelar ur mjölk. Dropparna är fria från konserveringsmedel.

5 droppar en gång per dag. Kan blandas med mat eller dryck eller doseras i nappflaskan. Dropparna påverkar inte smaken i maten. Tilltäpper inte nappflaskans napp.

Solrosolja, kokos-/palmolja, Lactobacillus reuteri Protectis®-mjölksyrabakterier, klumpförebyggande medel (kiseloxid).

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Dosering enligt anvisningarna får inte överskridas.

Write Your Own Review
Du recenserar:RELA DROPS 10 ML
Ditt betyg